Ingredienser:
2 stk. røkt kjøttpølse av kalkun
1 stk. løk
½ stk. squash
½ stk. brokkoli
1 stk. rød paprika, evt. 2 ulike farger

Fremgangsmåte:
Skjær pølsene i skiver på skrå. Del løken i båter og skjær squash, brokkoli og paprika i passe små wokbiter.
Ha litt olje i en varm panne/wok og stek pølsebitene til de begynner å få litt farge. Tilsett grønnsakene og stek under omrøring. Woken er ferdig når grønnsakene så vidt er møre. Smak til retten med salt og pepper. Server med ris og hot sweet chilisaus ved siden av.
Pølsetips:
Alle typer mager pølser kan brukes.
Alternative grønnsaker:
Finstrimlet hodekål eller fennikel er også supert å ha i en wok. Bytt eventuelt ut med squash eller brokkoli. Paprika kan byttes ut med gulrot i skiver.
Ekstra smak:
I stedet for den sterke chilisausen kan man også servere med søt soyasaus (ketjap manis) ved siden av eller et par spiseskjeer soyasaus og østerssaus som helles over før servering.

Porsjoner: 2