Ingredienser
1 sjalottløk, hakket
2 hvitløkfedd, hakket
100 g krabbekjøtt
2 ss tomatpuré
2 ss smør
2 ss mel
3 dl hvitvin
2 dl vann
2 dl kremfløte
Salt og pepper
4 porsjoner fersk pasta
6 skiver bacon i biter
4 dl kantareller
4 krabbeklør
2 ts estragonblader
2 dl parmesan, revet
Tilberedning
Stek løk, hvitløk, krabbekjøtt og tomatpuré i smør. Sikt over melet og spe med vin, vann og fløte til en jevn saus. Sil sausen og smak til med salt og pepper.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Surr sammen bacon, kantareller og krabbeklør. Krydre med salt, pepper og estragon.
Dryss parmesan i et tynt lag på bakepapir og stek i ovn på 200 °C til det er sprøtt. Bryt opp i flak og servér til.
Stekte tomater og aspargesbønner smaker godt til.