500 g Kort pasta
1 pk ferdig oppskåret pepperoni eller chorizo
1 bunt Ruccola
1 sprø Vestfoldsalat
1 stk/pk fersk mozzarella
1 god del Cherrytomater
Noen sorte oliven, gjerne litt salte
Frisk basilikum
2 ss Olivenolje
1 ss aceto balsamico
½ ts sennep
En liten neve pinjekjerner
Kok opp og avkjøl pasta. (Penne er helt ok å bruke, men farfalle/fusili/ conchigli ser kanskje litt mer spennende ut når det skal serveres)
Stek pepperoni i en varm panne, legg bitene over på kjøkkenpapir og la de renne av seg og kjøle seg ned.
Riv bladsalat opp i en stor bolle. Del tomatene i to, kutt osten i terninger, ha i oliven (ta evt ut kjerner). Ha i pastaen.
Bland olje, balsamico og sennep – hell det over salaten, og vend den lett.
Legg på de sprø pepperoni-flakene, riv litt frisk basilikum over, og gi ett lite dryss med pinjekjerner. Smak evt til med litt salt/pepper.