120 g kyllinglever, tines hvis den er frossen
1 kvist frisk persille
1 kvist frisk merian
1 kvist frisk salvie
bladene fra en frisk timian
1 ss olivenolje
en klatt smør
4 knuste hvitløkfedd
2 ss tørr hvitvin
2 stk (á 300 g) klar kyllingsuppe
250 g frosne erter
50 g tørket pasta, for eksempel farfalle
2-3 vårløk, skåret i biter på skrå
salt
nykvernet svart pepper
Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.
Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.
Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.
Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.