Ingredienser
Pesto Frossen butterdeig Havsalt (helst maldonsalt)
Tilberedning
Tin en plate frossen butterdeig. Kjevle denne til dobbel lengde. Smør pesto på leiven. Rull sammen til en lang pølse. Del denne i ca 1 cm lengder. Pensles med god olje og dryss på havsalt (Malsonsalt smaker best) Stekes i 8-12 minutter på 230 gr. Serveres lune, og passer som snacks til godt drikke.

Mer om Pestoruller

Pestoruller er et appetittvekkende måltid som har røtter fra det italienske kjøkken, men er i dag elsket over hele verden. Kjernen i Pestorull-oppfinneren er å kombinere delikate ingredienser for å skape en unik smak som sprer seg raskt i munnen din.

I motsetning til det mange tror, er pestoruller ikke bare laget med grønn pesto. Det finnes mange versjoner av pestoruller som bruker en rekke ingredienser, både hovedingredienser og ekstramateriale. For eksempel, rød pesto laget med soltørket tomat, nøtter og hvitløk er en populær variant som gir en dypere og rikere smak. Andre versjoner inkluderer basilikum, nøtter, ost og olivenolje, alle rullet opp i en deilig deig.

Pestoruller har flere variasjoner og kan tilberedes på forskjellige måter. Noen mennesker liker å lage dem som en matbit eller appetittvekker, mens andre serverer dem som hovedrett. Det er fullt mulig å fortsette å eksperimentere med forskjellige oppskrifter og ingredienser for å finne den perfekte kombinasjonen som passer din smak.

Ernæringsmessig har pestoruller sine fordeler. De kan være en god kilde til protein, kalsium og jern, spesielt hvis de er laget med fullkorn og inneholder nøtter og ost. Men pass på, pestoruller kan også være høye på kalorier og fett, avhengig av ingrediensene som brukes. Derfor anbefales det at mengden håndteres ordentlig, spesielt for de som holder seg til en streng diett.

Til tross for navnet sitt, involverer pestoruller mer enn bare rullende handling. Den inneholder også blandingen av de ferske og sunne ingrediensene, stekeprosessen, og fremfor alt, det spennende øyeblikket når du tar den første biten og smaker på de sammensatte smakene.

I konklusjon, pestoruller er et allsidig, smakfullt og helsebevisst måltid som kan nytes av folket i alle aldre, til enhver tid på dagen. Og det beste er at det er mye plass for kreativitet og personlig tilpasning. Med et hav av potensielle ingredienser å velge mellom, kan pestoruller være ditt neste kulinariske mesterverk.