Ingredienser:
br>140 gram mykt meierismør
6 spiseskjeer Splenda
4 store egg
fin raspet skall av en stor appelsin
1 teskje “orange extract” (vet ikke hvor en får tak i det, jeg kjøpte for mange år siden og fant tilfeldigvis flaska i skapet)
142 ml/gram seter rømme
175 gram malte mandler
1 teskje bakepulver
Fremgangsmåte:
br>Forvarm ovnen til 175 grader. Sett klar 12 store muffinsformer på bakebrett
Visp smør og Splenda blankt. Ha oppi eggene, ett om gangen, bland godt hver gang. Ha oppi skallet av appelsinen, orangen extract, bakepulver og rømme, – bland godt. Ha oppi de malte mandlene.
Fordel mixen mellom de 12 formene og stek midt i oven i 20-25 minutter eller til de kjennes faste ut.
Hvis man vil kan man blande litt Philadelphia ost med litt appelsin saft og ha oppå. Evt. Tines Mandarin kremost
Porsjoner: 12 muffins (store amerikanske)