Ingredienser
Du kan blande litt hvitløk i majones eller i smør og ha på loffen.
Tilberedning
Husk å ha i litt hakket persille samtidig så slipper du hvitløksånden etterpå.
Du kan blande litt hvitløk i majones eller i smør og ha på loffen.
Husk å ha i litt hakket persille samtidig så slipper du hvitløksånden etterpå.
Opptiningsmetode for frosne reker er langsom tining i kjøleskap, helst over natten. Små mengder kan tines på benken i romtemperatur under forutsetning av at de skal spises umiddelbart.
Dersom du har dårlig tid kan små mengde reker også hurtigtines noen sekunder i kokende vann med påfølgende rask avkjøling i iskaldt vann. Dette er kun en kriseløsning. Rekene bør brukes straks.
Dersom man må tine store mengder reker i romtemperatur må man sørge for å spre rekene på et større område slik at det blir jevn opptining. Legg rekene på store serveringsbrett eller fat eller bruk matpapir.
.Mye fin oppskrifter, men det er en ting jeg ikke finner, og som er meget vesentlig: Hvordan tiner man frosne reker ??