Ingredienser

2 egg
1 avokado
1 ss majones
400 g reker, ferske rensede
Maldonsalt

2 små tomater
1 ss dill, finhakket frisk
1 ss olivenolje

1 gul paprika/pepperfrukt
2 ss mango, finhakket
1 ss søt chilisaus
Lime

Tilberedning

Kok egg i 10 min. Avkjøl og skrell dem. Kutt vekk toppen og ta ut plommen. Bland plommen med avokado og majones. Bland i en tredjedel av rekene. Smak til med noe salt og fyll eggene med rekeblandingen.

Kutt av toppen på tomatene. Grav ut innmaten med en liten kniv eller skje. Bland en tredjedel av rekene med dill og olivenolje. Smak til med salt. Fyll tomatene med rekeblandingen.

Kutt to tykke skiver med paprika. Fjern frøene. Bland resten av rekene med mango, søt chilisaus og frisk lime. Smak til med litt salt. Fyll paprika med rekene.