Ingredienser
200 g delfiafett 1 plate kokesjokolade 3 ss kaffe 1 egg 3ss sukker 7 dl puffet ris
Tilberedning
* Smelt fettet og sjokoladen i kaffen *pisk eggedosis av egget og sukkeret *Bland skjokoladefettet med eggedosisen *tilsett risen og bland godt *Ha i former eller lag boller

Mer om Ristopp-boller 2

Ristopp-boller 2 er en oppdatering av den klassiske Ristopp-boller oppskriften som mange nordmenn allerede kjenner og elsker. Denne nye versjonen inkluderer en rekke oppdateringer og forbedringer som gjør bakverket enda mer velsmakende og tilfredsstillende. Den viktigste endringen er bruken av duftende kardemomme og vanilje, som gir bollene en rikere, mer kompleks smak.

**Nye Ristopp-boller 2 er enda bedre**

Men det er ikke bare smaken som har fått en oppgradering i Ristopp-boller 2. Denne oppskriften inkluderer også nye guidelinjer for ideell hevetid og steketid, noe som sikrer førsteklasses tekstur og konsistens hver gang. Med en økt hevetid vil deigen få tid til å utvikle seg og resultatet blir høyere, luftigere boller. Den oppdaterte steketiden sikrer at bollene blir jevnt gyldne, uten å bli for tørre eller brente.

En annen viktig endring med Ristopp-boller 2 er bruken av naturlig søtningsmiddel i stedet for raffinert sukker. Dette gjør ikke bare bollene litt sunnere, men gir også en mer naturlig, mild sødme som komplementerer smaken av kardemomme og vanilje perfekt.

**Hvordan lage Ristopp-boller 2**

Å lage Ristopp-boller 2 er enkelt og greit, selv for de som ikke har mye erfaring med baking. Det første trinnet er å blande alle tørre ingredienser godt sammen. Deretter tilsettes den lunken melken og smøret og deigen skal eltes godt. Etter dette trinnet skal deigen heve på et varmt sted til den har doblet i størrelse. Når deigen er klar, formes bollene og legges på et stekebrett til etterheving. Til slutt stekes Ristopp-bollene på 200 grader i ca 10-15 minutter, til de er gyllenbrune.

Ristopp-boller 2 er oppskriften for de som elsker det klassiske norske bakverket, men som ønsker litt variasjon. Med de nye tilskuddene av kardemomme og vanilje, samt endringene i heve- og steketider, gir denne oppskriften en ny vri på den tradisjonelle oppskriften. Prøv Ristopp-boller 2, du vil ikke bli skuffet!.