Ingredienser

400 g laksefilet
1 ss finhakket rosmarin
10 g salt
10 g sukker
1 ss cognac
Brød

Avocadosalat:
2 avocado
1 tomat
1 mozarellakule
Saften av 1/2 sitron
Salt og pepper
Marinerte asparges-
bønner med løk:
200 g aspargesbønner
1/2 finstrimlet løk
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje
Salt og pepper

Tilberedning

Del laksefileten i to på langs. Legg en av
filetene med skinnsiden ned og dekk med rosmarin, salt-/sukkerblanding og cognac. Den andre fileten legges over med skinn-
siden opp. Dekk til med plast og sett i
kjøleskap. Fisken skal ligge til graving i to døgn. Vend den etter ca 24 timer. Skjær
laksen i skiver før servering.

Avocadosalat:
Grav ut kjøttet med en skje og fjern steinene. Del kjøttet i grove biter, bland med tomater, sitronsaft, salt og pepper. Riv mozarellaost i biter og strø over.

Aspargesbønner:
Forvell bønnene i kokende vann i ca 2 minutter. Bland med løk, eddik og olje. Smak til med salt og pepper. Serveres med brød.