Ingredienser:

5-6 kyllingfileter
2-3 ss smør
2 finstrimlede røde chili
3-4 ss presset lime/sitron
½ dl god olivenolje
4 dl hele røde linser
15-20 hvitløksbåter
1 liter finskåret isbergsalat
2 pakker småsalat (baby leafs)
1 rød + 1 gul paprika
raust med høvlet parmesan

Tilberedning:

Skjær kyllingen i grove strimler som blandes med limesaft, chili og olje. La trekke noen timer i kjøleskap. Skrell hvitløk og skjær salat i biter og paprika i strimler. Stek salamiskivene over svak varme i sitt eget fettt il de blir sprø. La renne av på kjøkkenpapir.
Kok linsen ei lettsaltet vann 8-10 minutter. La hvitløksbåtene koke med de siste 4-5 minuttene. Stek kyllingstrimlene med marinaden i smør ca 5 minutter. Fordel salat, grønnsaker, nykokte avrente linser og kylling på store tallerkener. Pynt med parmesan.

Porsjoner:
6