Ingredienser
600-800 g seifilet
3 ss hvetemel
1 ts salt og 1/2 ts pepper
1 rød løk ,stor
smør/olje
Dessuten
1 boks hvite bønner
2 vårløk
1 stor gulrot
friske urter
pesto
Tilberedning
Skrell løken og skjær den i tynne ringer. Vask og rens grønnsakene og skjær dem i små biter/terninger. Forvelles. Åpne bønneboksen og la bønnene renne av. Blandes sammen i en kjele og smørdampes lett.
Skjær fisken i serveringsstykker. Vend dem i en blanding av mel, salt og pepper. Rist av overflødig. La smør/olje bli nøttebrunt i pannen og brun fisken pent.
Ha løken innimellom fiskestykkene og stek alt samtidig. Slå over en vannskvett og la løk og fisk surre til gjennomtrukket. Server fisk, løk og grønnsaker med litt pesto og friske urter. Ha ev god potetmos til.