Ingredienser:

Kakabunn:

4 eggehviter
150 g sukker
150 g mandler

Piske egg og sukker, tilsett malte mandler (kjørt i blender)
Stor, rund form. Dekk bunnen med bakepapir.
Stekes på nederste rille 150 grader i 45 min.

Iskrem:
4 eggeplommer
125 g sukker
1 ts vaniljesukker
6 dl kremfløte
Saften av 3 sitroner
revet skall av 1 sitron

Stivpisk eggeplommer og sukker.
Pisk kremfløte tilsatt vaniljesukker.
Bland dete til en jevn røre.
Klem ut saften av de tre sitronene, sil saften og tilsett. tilsett raspet sitronskall. Rør i hell røra over den avkjølte kakebunnen.

Tilberedning:

Sett kaken i fryseren.

Ta kaken opp 30 minutter før servering. Pynt med sitronmelisse eller mynteblader, også godt med raspet eller hakket sjokolade som pynt.