Ingredienser:
3 middels store sitroner
5 eggeplommer
1 helt egg
150 g fruktose
3 plater gelatin
2 dl h-melk eller soyamelk
2 dl krmefløte eller 36% soyafløte

Fremgangsmåte:
riv skallet av én sitron, press saften av alle tre. Visp eggeplommene og det hele egget med fruktose, sitronskall- og saft.

Legg gelatingplatene i bløt i kaldt vann.

Varm melken til ca. 40 grader, en dråpe på hånden kjennes verken varm eller kald.

Visp melken i eggeblandingen og hell alt tilbake i kokekaret. Varm blandingen under omrøring til sitronkremen tykner. det må ikke koke. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og smelt dem i den varme sitronkremen. Avkjøles.

Stivpisk kremfløten og vend den i sitronkremen. Fyll formasjen i porsjonsskåler eller i en stor bolle. Dekk den med plast og sett den i kjøleskapet til den er stivnet, ca 6 timer, eller natten over.