* 1 plate gelatin
* saft av 3 sitroner
* 3 store egg
* 140 g melis
* revet skall av 1 sitron (helst økologisk pga sprøytemidler)
* litt salt
* 3 dl kremfløte
* hel sort pepper, ristes lett i tørr panne til det ryker, avkjøles
1. Løs opp gelatinen i sitronsaften i en bolle over kokende vann.
2. Pisk eggeplommene med halvparten av melisen til eggedosis. Bland gelatinblandingen og sitronskall i eggedosisen.
3. Ha en anelse salt i eggehvitene og pisk dem stive. Tilsett resten av melisen og stivpisk igjen.
4. Pisk fløten tykk med eggehvitevispen uten å vaske den først. Skjær forsiktig inn litt eggehvite i den halvstive sitronblandingen. Bland forsiktig inn krem og resten av eggehvitene i blandingen.
5. Fordel moussen i porsjonsformer eller i en stor suffléform. Avkjøl moussen godt i flere timer.
6. Riv skallet av sitronene bruk et zestejern om du har.Du skal kun ha med det gule, ikke det hvite.Kok skallstrimlene møre i like deler sukker og vann.Ha evt. i 1 ss olje, da blir strimlene ekstra blanke. Avkjøl.
Ved servering knuses pepperen og strøs over, pynt med sitronstrimlene