Ingredienser

8 rensede sjøkrepshaler
2-3 ss olje
2 ts salt
ørlite hvit pepper
strimlet estragon og tomatskall
Dessuten: en håndfull frisk estragon og litt olje

Brulée
2 kopper stekte buketter blomkål
3 eggeplommer
salt og hvit pepper
2 dl melk
ca. 1 dl kremfløte

Tilberedning

Pisk egg med salt og pepper. Bland inn melk, så fløte. La det stå (gjerne natten over). Skum og sil blandingen. Fordel blomkålbukettene i fire porsjonsformer og hell blandingen rundt. Bak formene i ovn ved 95 grader rundt 50 minutter til de stivner litt. Serveres lune eller kalde.
Fordel krepsen på stekespyd. Gni inn med olje og krydre. Tull urte- og tomatstrimler rundt. Settes under grillen i stekeovnen et kort minutt. Serveres lune.
Kjør estragon og olje sammen til en grønn saus i en food processor.
Skummet på bruléen er oppisket melk (siste øyeblikk)