Ingredienser

1/2 kg rent, magert svinekjøtt i små skiver
1 ss olivenolje
salt og pepper fra kvern
litt frisk oregano eller merian
1 sitron i skiver

«Verdens beste»:
450 g små kokte poteter (gjerne rattepoteter)
100 g små spinat -blader (eller salat)
1 finhakket rødløk
1 lite glass grønne oliven

Dessuten:
1 ss god olivenolje
2 ts sherry – eller hvitvinseddik
2 ts flytende honning

Tilberedning

Trykk kjøttet tørt med papirhåndkle. Pensle med olje, salte og pepre. Grill skivene 3-4 minutter på hver side (etter tykkelse). Del sitronskivene i to.
Skjær potetene i skiver/stykker. Hvis du har skrubbet dem godt, kan skinnet sitte på. Bland dem med revet spinat, rødløk og halve olivener. Visp dressingen sammen og smak den til. Vend den med potetsalaten. Serveres straks med sitronskiver og oregano eller timian.