Ingredienser:
br> *
Souffle:
40 g Snøfrisk Naturell
* 2 ss pasjonsfruktsirup
* 30 g sukker
* 1 dl eggehvite
* 2 egg
*
Fruktsalat:
1 pasjonsfrukt
* 2 jordbær
* 3 båter appelsin , renskårete fileter
* 4 mynteblader
*
Saus:
1 dl pasjonsfruktsirup
* 2 ss Snøfrisk Naturell
* 4 ss Meierienes Juice Appelsin
Fremgangsmåte:
br># 4 stk porsjonssouffleformer
I stekeovnen ved 200° C, ca 10 minutter
#
Formene pensles godt med klaret smør og strøs med sukker. Bland eggeplommene med 1/3 av sukkeret. Pisk dette lett sammen. Eggehvitene vispes opp på forhånd, rør inn resten av sukkeret. Visp videre til marengs (NB Ikke pisk for mye!).
#
Smelt Snøfrisk og pasjonsfruktsirup i en kjele. Vend dette forsiktig inn i marengsen, før denne vendes inn i eggeplommene i 2 omganger. Fyll blandingen i formene, bank lett slik at luftrom forsvinner. Stek i ovnen. Sett 1 form på hvertallerken, dryss over melis. Fordel salaten rundt og hell over saus.
#
Fruktsalat:
Bland sammen alt og rør sammen med sausen.
#
Saus:
Kjør alt til sausen i foodprocessor, og hell forsiktig på tallerkenene.
#
Husk at gjestene skal vente på souffleen og ikke omvendt!
Porsjoner: 4