3 eggehviter
2 ½ dl. sukker
20 Ritz kjeks
2 ½ dl. peanøtter
1 ts. bakepulver
1 ts. vaniljesukker
Fyll:
100 gr. melkesjokolade
1-2 ss. kaffe
50 gr. meierismør
3 eggeplommer
60 gr. melis
Eggehvitene piskes stive med sukkeret som tilsettes litt om gangen.
Bland i knuste Ritz kjeks, hele peanøtter, vaniljesukker og bakepulver.
Has i smurt kakeform ca. 24 cm.
Stekes 180 grader i ca. 30 minutter.
Fyll:
100 gr. melkesjokolade
1-2 ss. kaffe
50 gr. meierismør
3 eggeplommer
60 gr. melis
Smelt sjokoladen i kaffen på svak varme. Må ikke koke.
Avkjøl litt og rør inn meierismøret. Rør så inn melisen og tilslutt eggeplommene som røres i en om gangen.
Avkjøl sjokoladekremen og ha den oppå kakebunnen.
Pisk så en 1/3 liter fløte til krem og ha den oppå sjokoladekremen. Dryss litt reven sjokolade på toppen til pynt.