Ingredienser

3 eggehviter

2 ½ dl. sukker

20 Ritz kjeks

2 ½ dl. peanøtter

1 ts. bakepulver

1 ts. vaniljesukker

Fyll:

100 gr. melkesjokolade

1-2 ss. kaffe

50 gr. meierismør

3 eggeplommer

60 gr. melis

Tilberedning

Eggehvitene piskes stive med sukkeret som tilsettes litt om gangen.

Bland i knuste Ritz kjeks, hele peanøtter, vaniljesukker og bakepulver.

Has i smurt kakeform ca. 24 cm.

Stekes 180 grader i ca. 30 minutter.

Fyll:

100 gr. melkesjokolade

1-2 ss. kaffe

50 gr. meierismør

3 eggeplommer

60 gr. melis

Smelt sjokoladen i kaffen på svak varme. Må ikke koke.

Avkjøl litt og rør inn meierismøret. Rør så inn melisen og tilslutt eggeplommene som røres i en om gangen.

Avkjøl sjokoladekremen og ha den oppå kakebunnen.

Pisk så en 1/3 liter fløte til krem og ha den oppå sjokoladekremen. Dryss litt reven sjokolade på toppen til pynt.