Ingredienser
Bunn: 3 eggehviter 3 dl sukker 2 1/2 dl peanøtter 20 ritz-kjeks Krem: 3 dl kremfløte (1 pk) 3 ts sukker 60 gram margarin 100 gram kokesjokolade 2 ss kaffe (litt sterk kaffe =0) 3 eggeplommer 3 ss sukker
Tilberedning
peanøtter til pynt Bunn: Stivpisk eggehviter og sukker. Hakk nøtter og kjeks og bland det i marengsen. Ha røren i en form (24/26 cm) kledd med bakepapir. Stek bunnen i 30 minutter ved 175 grader. Avkjøl! Stivpisk fløten og sukkeret til krem og ha den på den kalde/avkjølte kakebunnen. Smelt margarin, kokesjokolade og kaffe og avkjøl blandingen litt. Pisk eggeplommene og sukker, og bland dette i sjokolademassen. Fordel sjokoladekremen over fløtekremen. Dryss på med peanøtter, hele eller hakkede. Settes kaldt.

Mer om Snickerskake 2

En nyhet for alle søte tann og sjokoladeliebhabere! Her er en ny og forbedret versjon av det uimotståelige bakeverket: Snickerskake 2! Denne ekstraordinære kaken skiller seg fra den originale Snickerskaken med dens rike, mer komplekse tekstur og smak. Med flere lag av vellykkede, himmelske ingredienser, setter Snickerskake 2 en helt ny standard for sjokoladekaker!

Laget 1 er basen: i stedet for den tradisjonelle kakebunnen, kombineres her sprø, smeltede Digestive kjeks med smør for å skape en knasende, gyllen bunn som bare smelter i munnen. Dette gir et solid fundament som også tilfører en nøttaktig smak – en perfekt kontrast til resten av kakelagene.

Lag 2 er fyllet: en himmelsk blanding av melk og mørk sjokolade, sukker, fløte, og myk nougat. Ved å slå sammen disse ingrediensene, oppnås en rik, seig og søt base som minner om ingrediensene i en Snickers-bar. Det er fremdeles den gode gamle Snickers-smaken, men nå med en spennende vri!

Deretter kommer Lag 3, en tykk karamellsaus laget med brunt sukker, smør og fløte. Denne sausen har en intens, mørk karamellsmak som virkelig løfter kaken til et høyere nivå. Det kan tilføre en salt sødme til kaken som gir en velsmakende balanse til den ellers søte sjokoladen.

Til slutt er det Lag 4, toppingen: ristede, grovt hakkede peanøtter overstrødd over det hele. Dette gir en deilig crunch til kaken og en varm, nøttaktig duft. Peanøtter komplementerer sødmen av sjokolade, nougat og karamell, og avrunder den fullstendige smakopplevelsen.

Som du kan se, er Snickerskake 2 ikke bare en enkel sjokoladekake. Hvert lag av denne kaken er skreddersydd for å gi deg en uovertruffen smaksopplevelse, fra den smakfulle kjeksbunnen, til det vellykkede fyllet, den intense karamellsausen og den knasende peanøtt-toppingen. Prøv denne fantastiske oppdateringen av den klassiske Snickerskake i dag – du vil ikke bli skuffet!.