Ingredienser

280 g pasta, f.eks. penne
300 g sopp, f.eks. champignoner
1 ss flytende margarin
1-2 fedd hvitløk
1 ts salt
2 kryddermål pepper
400 g kjøttdeig
1 egg
2 dl crème fraiche, gjerne smaksatt med urter

Tilbehør
salat
brød

Tilberedning

1. Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning.
2. Rengjør og hakk soppen. Fres soppen i halvparten av margarinen til all væsken er kokt inn. Krydre med presset hvitløk og halvparten av saltet og pepperen. La soppen kjølne.
3. Bland kjøttdeigen med egg, 1/2 dl crème fraîche, soppblandingen og resten av saltet og pepperen.
4. Form til små runde biffer.
5. Stek biffene i resten av margarinen i ca. 4 min. per side. La pastaen renne av og bland med resten av crème fraîchen.
6. Server biffene med den kremete pastaen, salat og brød.