Ingredienser:
br>400 gr kyllingfilet
1 ss flytende melange
1 pose kantarell/sjampinjongsaus
2 dl lettmelk
2 dl vann
150 gr fersk sjampinjong
1/2 paprika
1 brokkoli
1/2 squash
1 ts kyllingbuljong pulver
litt krydder
Fremgangsmåte:
br>Du kutter opp kyllingfileten i mindre biter og steker den i smøret. Krydre kyllingen etter smak. Hiv så oppi soppen (kuttet opp i passende biter).
Kok opp sausen med 2 dl lettmelk og 2 dl vann.
Hell den så oppi stekepannen (foretrekker det om stekepannen er stor nok. Ellers kan det samles i en gryte). Bland inn buljongen.
Tilsett brokkoli i mindre buketter, squash i skiver og paprika i små biter. La alt småkoke 3-4 minutter før servering.
Serveres med ris (kan evn. servere salat eller grove baguetter til)
Porsjoner: 3 porsjoner