Ingredienser

200 g skogsopp eller sjampinjong
1 ss olivenolje
1 hvitløkbåt
1/2 pose hvit saus (lages ferdig)
250 g frisk eller fryst spinat
125 g forkokte lasagneplater (eller ferske)
salt og pepper

Tilbehør
fersk, grov bakst og høvlet ost (gjerne parmesan)

Tilberedning

Rens sopp og skjær i skiver/biter. Brun dem i olje i en stekepanne. Krydre med 1/2 knust hvitløkbåt, salt og pepper. Tilsett halvparten av sausen du har laget og la det koke gjennom. Varm spinaten godt gjennom i resten av sausen. Frisk spinat skal ”falle godt sammen”. Smak til med resten av hvitløkbåten. Salt og pepper. Del lasagneplatene i to (tverrsover). Kok dem som angitt på pakken. La dem renne av og legg dem lagvis med soppsaus og spinatsaus.
Ha parmesan over ved bordet og spis den ferske grovbaksten til.