Ingredienser

1 kg grillbein eller spareribs
5 hele hvitpepperkorn
1 ss salt
1 gul løk, skrelt og delt i to
3 laurbærblad

Ingefærglaze:
2 dl Kikkoman soyasaus
1 dl honning
1/2 buljongterning
1/2 dl vann
2 ts hakket fersk ingefær
1/2 rød chili, med kjerner
1 hvitløksfedd

Coleslaw:
150 g hodekål, strimlet
1 stilk rabarbra, tynt skivet
1 reddik, i små biter
1/2 dl lettmajones
1/2 del crème fraiche
2 ss eplejuice

Tilberedning

Legg grillbein sammen med pepper, salt, løk og laurbærblad i en kjele. Dekkk med vann og kok opp. La trekke til grillbeina er møte, ca 35 minutter.
Kok ingrediensene til glazen uten lokk i en kjele i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Bland kål, rabarbra, reddik og hvitløk i en bolle. Vend i majones og crème fraiche vekselvis til ønsket konsistens. Smaksett med eplejuice, salt og pepper.

Grill grillbeina på middels varm grill ca 20 minutter. Pensle med ingefærglaze og vend kjøttet flere ganger under grillingen.

Server grillbeina med coleslaw og kokte nypoteter.