Ingredienser

-1/2 pakke med spaghetti (vegetarisk dvs UTEN egg)
-4 ss sorte oliven
-2 ss sesamfrø
-4 ss fersk hakket persille
-4 ss fersk finhakket rødløk
-2 fedd finhakket hvitløk
-2 fine tomater, finhakket
-2-3 ss tørket finstrimlet svart sopp(fåes i orientalske butikker) alternativt finhakket fersk sopp
-4 ss vegetarisk Teriyaki saus, alternativt 2 ss shoyu(soya saus)
-2 ss oliven olje

Tilberedning

Kok opp spaghettien til den er *al dente* (ikke overkok den!) Legg den til side.
Ta en Wok eller en stor panne og fres oliven, sesamfrøene, løken, hvitløken og persillen, i oliven oljen, i et par minutter i sterk varme. Ha i den tørkede soppen, sammen med teriyaki sausen. La de surre i 2-3 minutter, til soppen utvider seg. Ha i de ferske finhakkede tomatene og rør det hele om. Til slutt : ha i spaghettien, bland alt sammen.
Bruker du fersk sopp så bør den freses lengre i oljen sammen med urtene og løken.