Ingredienser
2 dl havregryn
2 dl kokos
2 dl hvetemel
2 dl sukker
2 ts bakepulver
1 krm salt
100 g smør
1/2 dl vann
2 ss sirup
Tilberedning
Bland sammen alt det tørre. Smelt smøret og tilsett vann og sirup. Bland smørblandingen med det tørre til en jevn deig. Trill små runde boller og sett på et bakepapirkledt stekebrett og klem flate.
Stek midt i stekeovnen ved 175 C i ca 10 minutter. Avkjøl på plate.
Oppbevar i fryseboks eller tett kakeboks.
To og to kjeks kan legges sammen med sjokoladeglasur mellom.
Det ble 16 kjeks.
Disse er helt fantastiske og smelter på tungen. Helt klart min favoritt
Yummy!! <3
De er SYKT gode +att de er lett å lage .. <3
Men jeg anbefaler å sette kjeksene litt langt fra hverandre på brettet.. de smelter!! ^^
Hvor mange blir det? 😉