4 squash (ca. 600g)
2 finhakka løk
2-3 ss olje+1ss til forma
¼ ts gurkemeie
2 egg
2 ss mjølk
¾ dl griljermjøl
2 ss finhakka persille
1 ts malt koriander
salt og svart pepar
1 dl reven ost
1. Set steikeomnen på 190 grader. Vask og riv squashen. Klem ut det meste av vesken. Brun løken i ein steikepanne med 2-3 ss olje og gurkemeien. Tilsett reven squash og steik under omrøring i ytterligare ca. 5 min på sterk varme. Ta steikepanna av plata.
2. Bland løken og squashen med egg, mjølk, geriljermjøl, persille, koriander, salt og pepar i ein bolle.
3. Hell blandinga i ein smurd ildfast form(ca.18*24 cm). Strø reven ost over og steik gratengen i ca. 20 min., eller til den er pent gulbrun.
4. Kan etast som eigen rett eller som tilbøhør til kjøt eller fisk.