* Extra Virgin Olivenolje
* 2 hvitløksbåter
* 1-2 små tørkede røde chillier
* 6-8 små squash
* salt og pepper
* 1 neve mynte
* saften av 1 sitron
* Tortillalefser
1. Skrell og finhakk hvitløken
2. Knus chillien
3. Kutt opp squashen i ugjevne skiver og biter
4. Finhakk mynten
5. Kutt tortillalefsene i trekanter
6. Varm olivenoljen i en liten kjele. Ha i hvitløk og chilli, fres noen minutter.
7. Legg i squashen og rør om, bland godt. Skru ned varmen og legg på lokk. Rist kjelen av og til og rør rundt i kjelen ca hvert 5 min i ca 35 min. Noen av squashene skal være i biter og noe blir bløtt.
8. Ta av kjelen og smak til med mynte, sitron, salt og pepper.
9. Varm tortillalefsene
– Server mosen på tortillalefsene, passer godt til f eks grillmat.