Steinbit i paprikasaus

Ingredienser:
800-900 g steinbitfilet m/skinn
2 squash
smør/olje
salt/pepper
1 gul paprika
1 1/2 rød paprika
3 ss hakket sjalottløk
4 dl fiskekraft
1 dl kremfløte

Fremgangsmåte:
Skjær fisken i serveringsstykker. Dryss litt salt på og stek dem i smør/olje med skinnsiden ned. Stek til skinnet er gyllent og sprøtt, snu og stek raskt på den andre siden. Skrell swuash og bruk ostehøvel. Damp noen minutter i vann tilsatt litt smør og salt. La renne av.
Del 2 paprika i to, rens og legg under grill til skinnet er svart. Ta ut og avkjøl i plastpose. Rens, trekk av skinnet og mos dem. Rens den siste halve og skjær i små terninger. Surr løk i smør, tilsett paprika, hell på fiskekraft og kok det noe inn. Tilsett fløte og paprikamos og kok opp. La putre sammen. Smak sausen godt til. Dryss paprika over.

Legg igjen en kommentar