Ingredienser:
br>800-900 g steinbitfilet m/skinn
2 squash
smør/olje
salt/pepper
1 gul paprika
1 1/2 rød paprika
3 ss hakket sjalottløk
4 dl fiskekraft
1 dl kremfløte
Fremgangsmåte:
br>Skjær fisken i serveringsstykker. Dryss litt salt på og stek dem i smør/olje med skinnsiden ned. Stek til skinnet er gyllent og sprøtt, snu og stek raskt på den andre siden. Skrell swuash og bruk ostehøvel. Damp noen minutter i vann tilsatt litt smør og salt. La renne av.
Del 2 paprika i to, rens og legg under grill til skinnet er svart. Ta ut og avkjøl i plastpose. Rens, trekk av skinnet og mos dem. Rens den siste halve og skjær i små terninger. Surr løk i smør, tilsett paprika, hell på fiskekraft og kok det noe inn. Tilsett fløte og paprikamos og kok opp. La putre sammen. Smak sausen godt til. Dryss paprika over.