600 g steinbitfilet
1 stor krabbe
litt cayennepepper
1-2 ss olje
200 g sopp
2 ss smør
1 liten pose spinat
1 dl god olivenolje
4 ss rødvinseddik
1 ss Dijonsennep
Frisk basilikum el. bladpersille
Salt og pepper
Rens krabben og prøv å få ut kjøttet i litt større stykker. Stek fisken i olje i varm panne, med litt salt og pepper, til den er brunet og fast. Legg til side. Dryss litt cayennepepper over krabbekjøttet og stek det ørlite, slik at kjøttet varmes opp og rødfargen blir litt dypere. Skiv sopp og brun godt i smør; dryss litt salt over. Ta soppen ut av pannen, tilsett spinat og varm opp til spinaten faller sammen. Rør så inn soppen igjen og dryss over svart pepper fra kvern. Dekorer fiskefiletene med krabbekjøtt, sopp og spinat. Olje, eddik og sennep røres sammen til vinaigrette. Skvett over fisken og tallerkenen, og pynt med basilikum- eller persilleblader.