Ingredienser

800 g bein-
og skinnfri uerfilet
1/2 purreløk
2 ss smør
Olje til steking
Salt og pepper
Saus:
3 dl fløte
2 dl fiskekraft
1 dl hvitvin (kan sløyfes)
1 god kvast
estragon
Noen blader spinat
Salt og pepper
Evt. maizena

Tilberedning

Start med sausen: Kok inn fiskekraft og evt. hvitvin til det halve og tilsett fløte. Ha i hakket estragon og spinat og kjør blandingen med stavmikser til sausen blir
glatt og grønn. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tynn etter din smak, kan den jevnes med maizena.
Skjær purreløken i skiver, som surres møre i smør på svak varme. Uerfiletene stekes i olje til de er gylne på begge sider, ca. 2 – 3 min pr. side. Legg saus på tallerkenen, deretter purreskiver og fisk øverst.