Ingredienser

4 kopper mel
2 kopper vann
4 ts.gjær
Litt salt/litt sukker
Dette blandes til en seig masse.

Sukkerlaken lager du sånn:
3 kopper sukker
1 kopp vann
Noen dråper sitron
Kok dette til du har den rette konsisten(litt klissete men ikke seig).

Tilberedning

Så tar du da bananene og deler de i 3-4 biter,bedre å håntere de i deigen når de er små.
Varm olje i en gryte eller om du har frityrkoker.Det må være nok olje.
Bland bananbitene i deigen så de blir dekket av massen.Bruk gaffel og putt de i oljen.TIPS:ikke få olje på gaffelen du skal bruke i deigen igjen,da henger deigen ikke fast på bananene.
Når de er gyldne tar du de i en rist og lar de renne av.

Nå kommer trikset for at de skal bli sprø:stek de igjen!
Når de er stekt for andre gang,har du de oppi den varme sukkersirupen,ruller de litt rundt-og-ferdig
Nydelig med is til.