* 4 biter kalvelegg hver på ca. 275 gr
* mel til å strø over
* 3 ss olivenolje
* 1 liten hakket løk
* 1 hakket selleristilk
* 1 hakket gulrot
* 1 laurbærblad
* 1 1/2 dl tørr hvitvin
* 1 boks (400 gr) flådde tomater
* 1 ss tomatpure
* salt
* nykvernet sort pepper
Gremolata
* 1 hakket hvitløk
* revet skall av 1/2 sitron
* 2 ss hakket persille
Vend kjøttbitene i mel slik at de blir godt dekket. Vær forsiktig så ikke margen skades. Varm oljen i en stor ildfast gryte og brun kjøttet raskt slik at begge sider får en pen brun farge. Legg bitene over på en tallerken. Ha løk, gulrot, selleri og laurbærbladet i pannen, senk varmen og stek det sakte i 5 minutter. Rør om av og til. Hell i vinen og la det koke kraftig til den er halvveis fordampet. Ha i tomater, med sjyen, og tomatpure. Smak til med salt og pepper. Gi det et oppkok, legg kjøttet i igjen og småkok det ca. 2 1/2 time under tettsluttende lokk til det er mørt. Lag en pure av grønnsakene ved å presse dem gjennom en sikt. Om nødvendig så kok pureen til den er blitt ganske tykk. Smak til med salt og pepper. Bland ingrediensene til gremolata.
Legg kjøttet på hver sin tallerken. Legg på grønnsakspureen og hell sausen over kjøttet. Server Risotto alla Milanese til. Dette er en risotto tilsatt safran.