600 g steinbitfilet
3 ss chiliolje
2 ts salt
100 g sukkererter
Spirer (bønne, reddik e.l)
200 g risnudler
8 dl kyllingkraft
1 tomme ingefær
2 sitrongress
1/2 chili
10 tørket shitakesopp
1 lime
2 ts soyasaus
Bløtlegg shitakesoppen i kaldt vann i ca 30 minutter. Kok opp kyllingkraft, finkuttet ingefær, sitrongress og chili. Ha i shitakesoppen og la det trekke i 5 minutter. Smak til med saften av 1 lime og soyasaus. Ha sukkerertene og de tørre risnudlene i en stor bolle. Hell over den varme suppa og la det trekke 5 minutter, eller til risnudlene er myke. Del fisken i fire biter. Strø over litt salt og stek den ca 3 minutter på hver side i en varm stekepanne med chiliolje. Fordel suppa i fire suppeskåler. Pynt med friske skudd og noen dråper chiliolje.