Ingredienser

# 700 g Svinefilet
# 8 små Knödel eller 3 dl Ris
# 1 pose (!) Bearnaise saus
# 1 Broccoli
# 250 g fersk Champignon

Tilberedning

Man må steke kjøttet og soppene, koke broccoli og knödel/ris og lage saus. Alt er rett fram. Cluet er å få alt til å bli ferdig på eksakt samme tidspunkt. Det er ikke alltid så lett. Kjøttet er det som tar lengst tid, men start med soppene. Kutt dem opp i små biter og stek dem i panna. Legg dem så til side og start med kjøttet. Skjær kjøttet opp på tvers slik at du får flere (4-5-6) små biter. Legg disse i stekepanna. Mens kjøttet stekes, gjør klar knödlene/risen og legg dem i kjelen. Disse tar ca. 15-20 minutter. Kjøttet tar egentlig også 15-20 minutter, men man vet aldri hvor godt det har blitt stekt inni, så det er lurt å starte med det, slik at ikke alt annet blir liggende å bli kaldt/seigt senere. Broccolien tar bare 5 minutter å koke, men beregn tida det tar å koke opp vannet. Bearnaise-sausen tar bare ett minutt og det er ikke mye vann som må til. Sausen kan du derfor begynne med når du ser at kjøttet egentlig er ferdig (det har ikke vonmdt av å ligge litt lenger.