Ingredienser

1 hel ørret (ca 1 kg)
Salt
Pepper.
Persille, sitron, dill, epler
1 tabloidavis

Tilberedning

Krydre fisken og evt. fyll den med urter, sitronskiver, epler. Fukt avispapiret og pakk fisken godt inn. Legg rett på kullene på grill eller på glørne av et bål. Avisa kan lett ta fyr, så stå klar til å spraye på litt vann. Etter 30-40 min er fisken ferdig og avis-papiret svartbrent. La ligge 5 min før du fjerner avispapiret. Krydre med mye grovmalt pepper.

Her garnert med agurkspaghetti og tomat med pepperrotkrem. Til agurkspaghettien tar du 1 agurk (eller squash), deler på langs og fjerner frøkjernen. Strimles med kniv eller mandolin, og drysses med salt, pepper og litt olivenolje.

Pepperotkremen lages av 1/2 beger lettrømme, 1 ts sukker, 1/2 ts salt, 1 kork husholdningseddik og 1 ss revet pepperrot. Dette blir syrlig, noe som er viktig til feit fisk.