Ingredienser:
br>2 gulerøtter i skiver
1/4 liten hodekål i biter ca 2×2 cm
2 stilker stangselleri
1 tørket eller fersk chili
1-2 ts minced chili (etter hvor sterk en vil ha suppa)
1 kyllingfilet i strimler
1/2 snacks-paprika
litt lime-zest (revet skall)
Saften av ca 3/4 lime (smak til her)
2 limeblad og/eller noe sitrongress (kan sløyfes)
1-2 terning(er) kyllingbuljong
Fremgangsmåte:
br>Husker ikke helt hvor mye vann jeg
begynte med men jeg tror det var ca 1liter. Løs opp buljongterningen og ha grønnsaker, chili, minced chili, limeblad, limezest og limesaft oppi. La det koke opp igjen før du har i kyllingstrimlene.
La det hele koke mens du smaker til med mer limesaft, minced chili og salt. Suppa er ferdig når gulrøttene begynner å bli litt møre. Suppa er best når grønnsakene fortsatt er litt sprø.
Porsjoner: 2 skåler