Ingredienser

1 sukkerbrød:
4 egg
120 g sukker
120 g hvetemel
1/4 ts bakepulver

Tilberedning

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt langpanne ved 160 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl kaken.

Ostekrem:
Pisk eggedosis av 6 eggeplommer og 1 1/2 dl melis. Bland inn 250 g Mascarponeost eller naturell kremost. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i ostekremen. Sett den kaldt i ca. 10 minutter.

Dynking:
2 dl sterk kaffe
2 dl Marsalavin (sherry eller portvin)
ca. 1 ss kakao

litt revet sjokolade på toppen.
Legg stykker med sukkerbrød i en serveringsbolle. Dynk sukkerbrødet godt. Legg på ostekrem og dryss med kakao. Pynt med kakao og sjokolade på toppen. La desserten stå kjølig og trekke en stund før servering.