Enchiladassaus:
3 dl vann
1 dl tomatpure
Taco/ encheladas Seasoning Mix
Fyll:
400g kjøttdeig
1 finhakket løk
1. hvitløksfedd finhakket
1 paprika (i små biter)
(kidneybønner 1 boks)
3dl ost (cheddar, Jarlsberg)
2dl rømme
1. Varm opp stekovnen til 200 grader
2. Kok opp vannet sammen med tomatpure og kryddermiks. Rør rundt under oppkokingen.
3. Brun kjøttdeigen i litt olje (eller smør). Tilsett løk, hvitløk og paprika mot slutten av stekingen og la dette frese en god stund.
4. Tilsett omlag 2dl av sausen i kjøttdeigen og la dette småkoke på svak varme i 5 min.
5. Fordel kjøttsaus og ost i hver av tortillaene og rull dem sammen. Legg tortillaene i en smurt ildfast form.
6. Bland inn rømme i resten av sausen og fordel utover på toppen av tortillaene. Strø osten over til slutt og pynt gjerne med oliven og/eller jalapenos.
7. Stek tortillaene i 15- 20 minutter eller til osten er smeltet.