Tradisjonell husmannskost fra COOP

Coop gjør det enklere å lage tradisjonell husmannskost, og utvider kjøttserien Husmann med fem klassiske produkter. Husmannskost er på full fart tilbake til kjøkkenet. I høst kan du benytte svinebog, lammeskank, bankekjøtt, sideflesk og lammekjøtt i langkokte retter, som vitner om begeistring og kjærlighet til råvarene. Coop Husmann er en egen kjøttserie som består av norske, rene råvarer. Husmann-kjøttet har en oppskrift og handleliste på etiketten, som gjør det enkelt å lage ”norsk slowfood”, selv uten bestemors kokebok. Husmann-serien består, i tillegg til de fem nye produktene, av Storfe grytekjøtt, Storfebog med ben, Storfe høyrygg, Storfe bibringe, Svineknoke salt, Svineknoke med røyksmak, Coop Benfri storfe høyrygg, Oksehale, Okselever, Svinelever og Storfe kraftbein. Alle produkter ble lansert med stor suksess tidligere i år. De nye produktene er tilgjengelig i Coop-butikker over hele landet. Stikkord for produktene: lapskaus– Lys lapskaus er enkel og god middag, som er rimelig å lage med høstens råvarer. Du trenger salt svinebog, poteter, gulrøtter, kålrot, sellerirot og purreløk. – Lammeskanken har fått sin renessanse denne høsten. Du finner handleliste og oppskrift på etiketten på Husmann-kjøttet fra Coop. – Coop Husmann er en egen kjøttserie som består av norske, rene råvarer. – Salt lammekjøtt og potetball hører sammen. Server gjerne retten med stekte baconterninger, baconfett og kokt kålrot.    

Mer om: Tradisjonell husmannskost fra COOP

Coop er en kjede med supermarkeder og dagligvarebutikker kjent for sin lidenskap for tradisjonell norske mat. De har et bredt spekter av husmannskost, som legger vekt på friskhet, kvalitet og autentisitet. Fra eldgamle oppskrifter til moderne tolkninger, har Coop engasjert seg i å bevare den rike norske matkulturen gjennom sitt utvalg av husmannskost.

Husmannskost, ofte oversatt som «bondekost», er en term som refererer til tradisjonell norsk hverdagsmat. Det inkluderer enkle og næringsrike retter laget med lokale råvarer som poteter, fisk, kjøtt og grønnsaker. På Coop kan du finne et stort utvalg av ferske ingredienser for å lage autentisk husmannskost hjemme, så vel som ferdiglagde retter for de travle dager.

I tillegg legger Coop vekt på bærekraft i produksjonen av sine matvarer. De verdsetter kortreist mat, og mange av produktene deres kommer fra lokale leverandører. Dette gjør at de kan tilby ferske produkter av høy kvalitet, samtidig som de støtter norsk landbruk og bidrar til et bærekraftig matsystem.

En spesielt populær rett i deres husmannskost-serie er raspeballer, en tradisjonell norsk rett laget av poteter og byggmel. De selger også ferdiglagde retter som fårikål og kjøttkaker, som du bare trenger å varme opp for å nyte en smak av norsk tradisjon.

Coop har også et bredt utvalg av norske oster, pølser og røket kjøtt, som kan brukes for å lage tradisjonelle norske smørbrød eller serveres som en del av en tradisjonell norsk frokost. Fra brunost og fløtemysost til spekepølse og fenalår, kan du finne alle ingrediensene du trenger for å lage autentisk norsk mat hjemme.

Gjennom sitt engasjement for tradisjonell husmannskost, bidrar Coop til å bevare norsk matkultur og tilbyr kundene sine en sjansen til å nyte autentiske, næringsrike retter.

Legg igjen en kommentar