Coop gjør det enklere å lage tradisjonell husmannskost, og utvider kjøttserien Husmann med fem klassiske produkter.

Husmannskost er på full fart tilbake til kjøkkenet. I høst kan du benytte svinebog, lammeskank, bankekjøtt, sideflesk og lammekjøtt i langkokte retter, som vitner om begeistring og kjærlighet til råvarene.

Coop Husmann er en egen kjøttserie som består av norske, rene råvarer. Husmann-kjøttet har en oppskrift og handleliste på etiketten, som gjør det enkelt å lage ”norsk slowfood”, selv uten bestemors kokebok.

Husmann-serien består, i tillegg til de fem nye produktene, av Storfe grytekjøtt, Storfebog med ben, Storfe høyrygg, Storfe bibringe, Svineknoke salt, Svineknoke med røyksmak, Coop Benfri storfe høyrygg, Oksehale, Okselever, Svinelever og Storfe kraftbein. Alle produkter ble lansert med stor suksess tidligere i år.

De nye produktene er tilgjengelig i Coop-butikker over hele landet.

Stikkord for produktene:

lapskaus– Lys lapskaus er enkel og god middag, som er rimelig å lage med høstens råvarer. Du trenger salt svinebog, poteter, gulrøtter, kålrot, sellerirot og purreløk.
– Lammeskanken har fått sin renessanse denne høsten. Du finner handleliste og oppskrift på etiketten på Husmann-kjøttet fra Coop.
– Coop Husmann er en egen kjøttserie som består av norske, rene råvarer.
– Salt lammekjøtt og potetball hører sammen. Server gjerne retten med stekte baconterninger, baconfett og kokt kålrot.