1 boks godt avrent tunfisk i vann i småbiter
1/2 boks godt avrent maiskorn
2-3 stilker finhakket stangselleri
1/4 – 1/2 finhakket chili (fjern frø og mellomvegger)
1/4 – 1 hakket paprika (gjerne forskjellige farger)
Ev. noen salatblader til servering
Hvis du finner andre morsomme ting i kjøleskapet (tomater, purre, sitron, vårløk, eller noe helt annet), er det bare å ha oppi. Er det noe du ikke har, så går det helt sikkert fint det også.
Bland tunfisken med finhakket chili. Resten kan du enten legge i hauger på tallerkenen eller blande sammen.
Dressing?
Ta det du har lyst på. Både olje/eddik-dressing, rømmekolle, rømme, majones og ferdigkjøpte dressinger kan funke.
Hvis du skal bruke salaten som pålegg er det bare å blande inn rømme eller majones til den henger sammen.