400 gr. renskåret svinekjøtt (ca. 1 cm. tykke skiver)
1 båt hakket hvitløk
1/2 ts. peppermiks
2 ss krydderurter (rosmarin, salvie eller persille)
1/2 ts. salt
2 ss. smør/margarin
2 gulrøtter
1 purreløk
6 nøster båndspagetti
1 dl. fløte
1/2 terning krydderbuljong
Vend kjøttet i krydderblandingen og stek på middels varme i ca. 2 min. på hver side. Trekk pannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekt.
Skjær gulrøtter på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm. brede strimler. Skjær purren i ringer.
Kok pastaen og legg i purre og gulrøtter når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.
Serveres evt. med baguette.