Ingredienser:
100 g soyamel
100 g malte valnøtter
50g proteinpulver(bruker selv conscepi ekstra pro)
200 g glutenmel
50 g knuste linfrø
20 gram kruskakli(en toppet dl)
1/2 ts salt

1 dl vann
1.5 dl seterrømme
1/2 pakke fersk gjær

3 store egg

Fremgangsmåte:
Bland alt det tørre,varm vann og tilsett rømmen og når det holder ca 32 grader smuldre i gjæren.
Pass på å ta ut eggene på forhånd så de holder romtemperatur.
Det er viktig at gjærblandingen ikke holder mer enn 34 grader da egg stivner ved 35 grader.

Bland det våte med det tørre.
Deigen skal være litt klissete,er den ikke det tilsett litt mere væske.

La den heve til dobbelt størrelse.

Smør en liten brødform,ha brøddeigen i og la den etterheve minst en time på et lunt sted.

Stekes i ovnen på 170 grader ca 50 minutter.
Ta den ut av formen ,sett den inn i ovnen igjen for å få en tørrere skorpe under.