1 pk glassnudler
Vann
200 g kål, finstrimlet
2 ss ingefær, revet
2 ts soyasaus
2 gulrøtter, finstrimlet
1 paprika, finstrimlet
1 rød chili, hakket
100 g spinat, vasket
400 g krabbekjøtt, kokt, i små biter
1 pk vårrulldeig, små flak
1 egg til pensling
Rapsolje til pensling
Trekk nudlene i varmt vann i 5-6 minutter. Ikke la vannet koke, da blir nudlene grøtaktige. Forvell kålen med ingefær og bland med nudlene og noen dråper soyasaus. Stek gulrøtter og paprika i ingefær og chili. Forvell spinaten.
Legg et vått kjøkkenhåndkle over deigflakene så de holder seg fuktige og myke. Legg frem alle ingrediensene. Ta ett flak av gangen og legg ingrediensene midt på. Rull fra ett hjørne til det motsatte, ca halvparten av flaket. Pensle egg på endene på hver side og brett inn sidene. Fortsett å rulle. Pensle egg på spissen til slutt og rull ferdig. Egget fungerer som lim. Legg på stekefat.
Pensle rullene med rapsolje og stek på 200 °C 25-30 min eller til de er sprø.
Servér med soyasaus blandet med sesamolje, chili og vårløk.