Ingredienser:
Tomatsaus.
Stek løk og hvitløk. Ha i andre grønnsaker du liker i små terninger/biter. Jeg pleier å ha brokkoli, squash og sopp. Stek alt litt. Ha i en boks knuste tomater. Ha i ca. 1/2 dl. vann og ha også i tomatpurè til sausen er sånn passe tykk. Ha i salt og pepper, og oregano og basilikum (masse!). Liker du den sterk kan litt chilipulver spice up litt.

Ostesaus:
Lag hvit saus (smelt en klump smør, ha i 2 ss mel og rør, tilsett melk gradvis). Lag 4-5 dl saus. Ha i ca. 200 g revet gulost og rør det inn i sausen til osten smelter.

Fremgangsmåte:
Ta frem en ildfast form. Gjør følgende:Dekk bunnen med tomatsausen. Legg lasagneplater (lettkokte, 20 min) over. dekk platene med ostesausen. Gjenta dette til formen er full og alt er brukt opp (jeg har 3 lag med plater i min form). Slutt med ostesaus, og ha på revet ost på toppen.

20 min i stekeovnen på 225 grader. Servèr med salat og brød.

En annen vegetar oppskrift