Ingredienser:
1 aubergine

1,5 boks (600 gr) hakkede tomater, gjerne forhåndskrydret (basilikum, oregano, hvitløk -sånt noe)

1 ss tomatpuré

2 fedd finhakka eller presset hvitløk

Salt, pepper, oregano, basilikum

1 skvett olivenolje

1 ts johannesbrødkjernemel

1 halv rødløk

1 halv purreløk

Bukket fra en tredjedel av en brokkolikvast

Ca en tredjedel av en squash

3 champignoner

MASSE meierismør til steking!!

1 god slump revet ost!

Revet parmesan/pasegran

Fremgangsmåte:
Start med å skjære auberginene i skiver, varm opp en stekepanne, og ha i masse smør, legg auberginskivene i, strø salt på dem og la dem frese seg brune på hver side. Legg på et fat.
Mens du steker auberginen, hell hakkede tomater i en kjele, ha i olivenolje, tomatpuré, hvitløk og krydder, rør rundt og kok opp. Ta av kjelen og ha i johannesbrødkjernemelet, rør godt rundt.
Når auberginen er ferdigstekt, vask panna!! (Du kommer selv til å skjønne hvorfor ) Og ha i alle grønnsakene, godt hakket, og stek dem i smør.
Når de er passe stekt -løken er blank, bland dem i tomatsausen.
Legg et lag med tomatsaus i en smørt form (smør med meierismør!), og legg så et lag med auberginskiver og så ost og parmesan over. Vær raus! Legg det lag på lag til det er tomt, men pass på at det skal være litt tomatsaus til slutt over de siste auberginene, og så ost og parmesan over der igjen. Da blir det mer “fuktig”!

Stek i 25 min på 200 grader på nest nederste rille!

Spis sammen med creme fraiche.