Konkurransener over og vinneren er kåret. Den heldige vinner heter Mai og skal spise for 1000 kroner på mineoppskrifter.no sin regning. Gratulerer! Nå kan du få nytte av gamle oppskrifter. Skriv ned oppskrifter fra bestemors gamle kokebok, oppskrifter du har fått fra utlandet eller andre oppskrifter du har liggende, bruk fantasien! Har du oppskrifter liggende i skuffer og skap? Så skriv ned oppskriftene dine og send til oss. Du er med i trekningen om et restaurantbesøk til en verdi av 1000 kroner hvis du sender en oppskrift til oss. Hvis du vinner velger du selv restauranten du vil spise på. Og jo flere du sender, jo flere “lodd” får du i trekningen. Det eneste kriteriet for å bli med i trekningen er at oppskriftene ikke allerede finnes på Internett. For å være med i trekningen må du sende oss oppskrifter  innen 01.03.2012. Lykke til!!! [gravityform id=1 name=Bli med i konkurransen ajax=true]

Mer om: Vinn restaurantbesøk verdt 1000 kroner

Mange tror kanskje at det er vanskelig å vinne restaurantbesøk verdt 1000 kroner, men faktisk er det flere muligheter tilgjengelige. Diverse konkurranser og kampanjer tilbys ofte av restauranter og selskaper, spesielt under festivaler og helligdager. I disse konkurransene er premien ofte en middag på en flott restaurant verdt opp til 1000 kr, og noen ganger inkluderer det til og med en helaften med underholdning.

For det første, det lønner seg å sjekke restauranters nettsider og sosiale mediekanaler regelmessig. De vil ofte ha giveaways eller konkurranser der du kan vinne et gavekort verdt 1000 kr. Alt du kanskje trenger å gjøre er å liker, dele og kanskje skrive en liten kommentar for å delta. Dessuten er det mange radiostasjoner og lokale aviser som kjører konkurranser hvor du kan vinne et restaurantbesøk.

For det andre, det finnes også en rekke nettsteder og apper som spesialiserer seg på konkurranser og gratis giveaways. Disse er verdt å sjekke ut, som de ofte oppdaterer med de siste konkurransene fra forskjellige restauranter og selskaper. Husk alltid å lese reglene nøye før du deltar, og sørg for at konkurransen er legitim.

Til slutt, det er alltid en god ide å være lojal mot noen av dine favorittrestauranter. Ofte har de et lojalitetsprogram hvor du kan samle poeng hver gang du spiser der, og når du har samlet nok poeng kan du inløse dem for en gratis middag.

Ved å delta i slike aktiviteter, kan du ha muligheten til å vinne en restaurantopplevelse du ellers ikke ville hatt råd til. Men husk, mens det er spennende å vinne, er hovedmålet med å gå på restaurant å nyte god mat og god atmosfære. Lykke til!.