Ingredienser

# 1 dl ris
# 2 dl vann til risen
# 2 mellomstore gulerøtter
# 2 fileter av kylling eller kalkun
# 1 paprika
# 1 liten squash
# 5-10 cocktailtomater (de små søte vet du)
# 200 gr fersk champignon
# olje og Kikkoman til stekingen

Tilberedning

Kok opp vannet i en kjele og hell risen oppi. Legg på lokket og skru ned varmen. La stå i ca 15. minutter til vannet har dampet helt bort. I mellomtiden: Skjær filetene i små terninger eller strimler – alt etter som… Stek kjøttet i wokpanna til det er fint og gyllent. I mellomtiden har du selvsagt skåret opp champignonen i passe biter. Du er jo ikke den som er kjent for å være ueffektiv 🙂 Hell soppen i panna og skjær opp alle grønnsakene som ønsket. Hell alt i panna og stek i olje. Til slutt heller du oppi den ferdige risen og lar alt ligge og kose seg i Kikkoman-oljen i noen minutter. Krydre med krydder som salt, urtesalt, pepper, karri, aromatkrydder og/eller andre krydder som gir god smak.